donderdag 22 juli 2010

als er iets is dat ik eens wil winnen...


is het dit:
Op de website van kiind houden ze een give-away, en niet zomaar een, nee, een sakura bloom ringsling! slings and things looft deze draagdoek uit.
En sinds ik al héél veel draagdoeken heb, maar nog steeds geen degelijke ringsling, word ik bij deze dus heel hebberig!
Dus lezertjes allemaal: niet meedoen! Ik wil de ringsling!!!!

3 opmerkingen:

vicarno's mama zei

En dat is een superringsling, want ik heb die mogen testen een tijd geleden!!!! (zeg, maar gij kunt toch goed naaien, dus ook een ringsling zelf maken ????)

mama saartje zei

ik heb mijn laatste lossen ringen en mijn amazonas verknipt en vermaakt tot kraamkadootje. Zal dringend nieuwe ringen moeten bestellen. Maar geef toe, winnen is zoveel leuker. Heb trouwens net gelezen dat ik de give away bij veni vidi vixi gewonnen heb! Dus binnenkort alles gestempeld!!

vicarno's mama zei

Leuk hé zo'n stempel, zij heeft er voor mij ook eentje gemaakt, prachtig!
Zeg, ik ben aan de shrug begonnen, ik heb in de wolwinkel uit de nieuwe wintercollectie een superwolletje gekozen, teddy, superzacht, wolmengeling, dus warm en makkelijk in onderhoud, dan heeft ze er gans het jaar plezier van. Nu maar hopen dat jullie er binnenkort blij mee zijn... De kleur is niet knalroze, want dat vond ik niet, maar tussen lichtroze en fel, twee kleurtjes roze in 1 draad, mooi en een beetje opvallend
Groetjes,