dinsdag 22 november 2011

een verplicht nummertje

UWYHIk ga sinds vorig jaar weer naar de naailes. Weer, want ergens in een lang verleden, toen ik 18 jaar was, ben ik ook 2 jaar naar de les gegaan met de mama en zus van mijn toenmalig vriendje. En omdat mijn zin om te naaien de laatste 15 jaar een beetje af en aan kwam, besloot ik vorig jaar opnieuw te beginnen. Zo doe ik tenminste aan iets verder elke woensdagavond.
Ondertussen zit ik wel bijna dagelijks aan mijn machine, maar die woensdag, dan wordt er enkel voor mezelf gewerkt.
Dit jaar is het de module: jurk en bloes. Liefst in katoen. Hum, heb ik niet veel in mijn kast liggen, dus maar eens lief gevraagd of het in tricot mocht, en dan maar ineens een kraagje toegevoegd om het ietsje moeilijker te maken. Ik had mezelf een stoffenstop opgelegd, dus werd het UWYH. Maar ik koop vaak 1 metertje, dus het werd een metertje van dit, een metertje van dat, wat boordstof erbij, en ik kreeg dit:
UWYH kleedje
Ik ben niet wild van de kleurencombinatie, maar ben wel tevreden over mijn getekend patroontje. Ik denk dat ik het eens in een ander kleurtje ga maken...

9 opmerkingen:

deSTOeFFERIJ zei

ik vind de kleurencombinatie wél heel mooi hoor! eigenlijk moeten daar dan groene botten onder, en panty's in de kleur van de boordstof. Of groene of boordstofkleur (zwart of blauw?) panty's en okeren of groene pumps. of zo zou ik dat toch doen...

Karmijn & Kobalt zei

Tis nochtans wel héél mooi!!

Unknown zei

De kleurencombinatie vind ik anders wel geslaagd, beide kleuren gaan je ook goed!

Anoniem zei

Het ziet er goed uit! Met een bruine kousenbroek en ditto botten eronder ziet het er ook weer anders uit dan met blote benen! Maar ook als je daar zelf niet van overtuigd bent, je hebt nu ten minste leuke patronen helemaal op jezelf afgesteld :)

joppe zei

Oh, als je niet overtuigd bent van de kleuren, maar je 't ook in mijn kleerkast komen hangen hoor. Zou hier vaak gedragen worden. Echt mooi! Je kleedje gisteren vond ik ook al zo leuk.

Neel zei

Ik vind het supermooi en vooral de kleurencombinatie!

Mini-@-Tuur zei

Ik vind het een hele leuke combinatie geworden. Ik vind de bruine laarzen eronder ook heel mooi. Het is inderdaad een patroontje om te houden.

Unknown zei

ik vind de jurk prachtig. kleuren twijfel ik.
good job

Alfonsiene zei

De kleurencombinatie is net heel geslaagd! Zo seventies... Ik zit ook in de modul jurk-bloes. De bloes is bijna af, alleen nog de knopen (maar die doe ik thuis om geen tijd te verliezen, en dat blijft daar dan natuurlijk liggen eh).