vrijdag 13 april 2012

Klaar voor Van Katoen (of toch bijna...)

Morgen is het zo ver: HET evenement! Ik zal er ook zijn, hoe kan ik ook anders, na maanden van teasers en spanning. In de namiddag kan je me vinden tussen de vlijtige dames van de naaimarathon, en ik sluit mijn dag af met een workshop broekpatroon tekenen (dus binnenkort op mijn blog: de ideale broek, hum!).
Ik maakte een grote (vink)tas, om al mijn spullen in mee te zeulen: Mijn 2 fragile kleedjes die de finale niet haalden mogen terug mee naar huis, mijn besteld boek (dat we hopelijk nog kunnen laten signeren), en tja, dan is er nog véél plaats om stofjes of spulletjes te gaan kopen in 1 van de mooie kramen. Ah ja, alles voor het goede doel he ;-) En ik maakte ook een nieuw kleedje om morgen aan te doen. Hm... nu ja, ik zei BIJNA KLAAR voor Van Katoen he ;-)
oh, en alles: UWYH

7 opmerkingen:

Piepow zei

Allé, als ik dat kleedje en die tas zie, dan weet ik al wie ik voor me heb :-) Mooie tas en mooi kleedje!

MaMarleen zei

heel leuk allemaal!!!!!! En gelukkig is het op tijd afgeraakt! Veel plezier morgen!

Liezewiezewoes zei

amaai mooi! ik ga der belange zo stralend nie uitzien... Ik was van plan een nieuwe rok te maken en een bijhorende tas en lig al ene hele week ziek in de zetel... pas vandaag weer een beetje treffelijk ma ik zie der nie uit :( en ga el helemaal verbleken naast zo een mooie jurk en tas... ma ben wel blij dat ik je ga herkennen zo :) ik volg, als ik fit genoeg ben, morgen ook die wh broekpatroon tekenen :)

mama saartje zei

hum, nu ja, dat kleed heeft nog een kraag nodig en mouwen... Dus hopelijk vanavond geen dipje ;-)

hilde@home zei

ik zal er ook eens op letten als je zie lopen met het mooie kleedje en de toffe tas! Wie weet, tot morgen!

Sofie zei

amaai, ik zal wat missen morgen op VAN KATOEN, zal dan toch een naaimachine moeten aanschaffen, en me erin verdiepen... Maar waar vind ik de tijd?!? En plaats, want ik zie dat stofjes ook veel rekken in beslag nemen...
Groetjes Sofie

jumare zei

veel plezier morgen