zaterdag 5 mei 2012

Op de planning...

Veel te veel natuurlijk, maar wat er zeker op staat is het volgende: - Een moederdagkadootje, deadline 13 mei dus. Plan: een boekenleeskussen, vermits mijn mama constant met opgetrokken benen in de zetel een boek ligt te lezen - 17 mei worden we verwacht op een lentefeest. Op de planning dus een antoinette jurk voor De Dochter? Een hemdje voor De Zoon in deze prachtige stof die ik bij bambiblauw bestelde, en als gewoonlijk super snel toe kreeg. Nu nog supersnel n elkaar krijgen. Helaas moet het sneller klaar zijn dan de sew along van mamasha... En voor mezelf ook nog een kleedje. De Man kreeg al een hemd van mijn hand. Nu mijnheer nog op de foto krijgen ;-) Wat staat er bij jullie op de deadline? En dan bedoel ik niet al die wilde plannen die we ongetwijfeld allemaal hebbe voor de meeste van de stofjes in de kast...

7 opmerkingen:

hilde@home zei

Amai, veel plannen ;-). Ik kijk al uit naar de resultaten. Succes hé!

Mie Katoentje zei

Grootse plannen, veel succes!
Hier tegen vanmiddag nog het tweede deel van de verjaardagskado voor de schoonmoeder, deel 1 maakte ik gisteren al. De Antoinette jurk voor de dochter is al geknipt en ligt al een tijdje te wachten, zonder tijdsdruk zal die er echter nog wel even blijven. En er moet dringend gewerkt worden aan de zomerkleerkast van de kinders, maar met dit weer ben ik daar niet echt 'in the mood' voor ;-)

Marina zei

Veel werk heb je te doen,maar als het lukt geeft het wel voldoening!
Hier op de planning ook veel te veel, verjaardagscadautjes voor vrienden, geboortecadeautjes(gelukkig doen baby's daar 9 maanden over), twee rokjes voor de dochter, een te plannen tuinfeestje voor meiden van 19 met tenten, vlaggenslingers,...

Juffertje Uil zei

Wat een plannen.... Ik ben al content dat ik niet alleen ben met hele lijsten vol plannen.

Hilde zei

Hier ook nog een waslijst aan te maken dingen...
Ik ben bezig aan een hemdje voor Ruben en ga er nog een maken met de sew-along. Er ligt nog stof te wachten voor nog een t-shirt voor hem ook.
In de laatste naailessen ga ik nog een rok voor mezelf afmaken en er ligt ook al een patroon en stof te wachten voor een kleedje voor mezelf.
Shortjes voor Eline zijn ook nog nodig, maar net als Mie Katoentje ben ik daarvoor momenteel niet erg 'in the mood' wegens het slechte weer.
En een geboorte-cadeautje moet ergens volgende week ook nog gefabriceerd worden. Maar misschien wacht ik nog tot het kindje geboren is zodat ik mijn stofje kan aanpassen aan meisje of jongen.

Liezewiezewoes zei

momenteel op de lijst: Minstens nog 1 rok voor mij tegen dindsag ant die moet mee op citytrip. een Jacobbroek voor Mila, een handtasje en bijpassend ritstasje voor een communnie, een ritstasje voor een stempel in af te geven, een ritstasje om mijn stempelspullen in te steken, een nieuw en groter ritstasje voor de dochter haar haarspeldjes in te steken, een hemd met lange mouwen voor de vent, een hemd met korte mouwen voor mijn papa, een rok voor mijn nichtje een pyama voor Mila en dan nog 2 geboortecadeautjes. Dat is momenteel alles :)

Anoniem zei

200 doopsuikerzakjes tegen half augustus... (waarvan ik er vrijdag 60 geknipt heb)