zondag 3 juni 2012

ik ga op congé en neem mee

wie mij volgt op pinterest heeft misschien al gemerkt dat ik een nieuw board heb aangemaakt: "ik ga op congé, en ik neem mee..." Zo veel ideetjes, zo weinig tijd... In Juli gaan we 3 weekjes met onze caravan naar Frankrijk. Heb jij nog een geweldige outfit of een geweldig leuk DIY spelletje voor de kinderen, of net dat onmisbare voor een vakantie met de caravan, laat het weten!!! Alle tips en leuke ideetjes zijn dus welkom, want als ik even goed kan tellen, heb ik nog net 4 weekjes om vanalles te fabriceren!
wij bereiden ons alvast mentaal voor op onze vakantie

8 opmerkingen:

flooke zei

leuk idee, ik ga dit bord alvast volgen!

Piepow zei

Tof, dat board op pinterest. Ik ga het volgen - al je boards eigenlijk - en moest ik nog toffe ideeën tegenkomen, dan laat ik het je weten.

Anoniem zei

Zalig,zo beginnen aftellen voor vakantie! ik ga nog een jaar moeten wachten... Maar heb natuurlijk wel iets anders om naar af te tellen ;-)
Geniet er maar van!

Atelier Ampersand zei

Kamperen als God in Frankrijk, ik zou er zo voor tekenen. Veel plezier gewenst!

Unknown zei

Al eens stempels gemaakt? Zeer geschikt voor op de camping en de gutsen zijn toevallig bij mij te koop! (oef slecht dit, maar kon het niet laten haha)

mama saartje zei

hihi, slecht ja ;-)
Bedankt voor de tip. Maar ik heb alles al in huis. Maar misschien wel iets leuk om mee te nemen, dus bedankt voor de tip!

vee zei

ik nam katoen mee (haakkatoen) om mij zelf bezig te houden , maar ook om van die "haarstaartjes" te maken, zo rond een lok draaien
altijd succes en ze hadden direct vriendjes,ons kinderen

vee zei

ik ben nog maar pas nieuw in blogland, maar deze kende ik al van vroeger
ze maakt ook heel veel voor in de caravan
http://attic24.typepad.com/weblog/
veel plezier trouwens op kameervakantie, zal wel zalig worden!