zondag 28 september 2014

blogverkoop deel 1

Na het zien van dit hemd wou ik mijn gespaarde stofje ook wel opofferen voor een mannenhemd.
Helaas werd het hemd niet geapprecieerd, en te groot bevonden. Maar aangezien ik het echt tot in de puntjes had afgewerkt, en enkele avonden hard aan heb gewerkt, wil ik het toch niet zomaar in de vuilbak gooien.
Bij deze dus te koop!!!

Ik maakte een model uit knipmode, in maat 52, maar heb voor de zekerheid de lengte nog eens gemeten onder de armen: 60cm.
Ik zou er graag nog 40 euro voor krijgen. Interesse? geef dan een gil, of mail op mama-saartje@hotmail.com

7 opmerkingen:

Mie Katoentje zei

Het ziet er prachtig uit, super zonde van al dat werk. Mijne vent is helaas redelijk klein en smal uitgevallen, maar ik hoop dat je het snel verkocht krijgt!

Woohoo zei

Ik heb dat ooit eens willen doen, een hemd maken voor manlief, maar zijn maten waren zo afwijkend van 'een standaard' dat ik er nooit aan begonnen ben. Hij is klein (1m65?) en met een redelijke buik, dus ik vrees hier ook dat het niet gaat passen... Hoe groot is jouw man?

Vlijtig Liesje zei

Mooi overhemd. Lekker fris, en een beetje seventies. Succes met de verkoop.

mama saartje zei

hij is 1.72m ofzo

Eveline zei

Hoi mag ik vragen welke maat dit hemd is? Mijn wederhelft heeft ong. De zelfde grote maar is zwaar heeft een 43 van kraag!
En waar ik eventueel z'n patroon kan vinden?
Alvast bedankt
grtjs Eveline

mama saartje zei

ik dacht dat dit maat 52 was, maar ik zal mijn patroon eens moeten nakijken. Dit model kwam uit een knipmode van enkele jaren geleden.

vee zei

Ge zijt ne krak !