donderdag 11 november 2010

mama Saartje PIFT, swapt en wint...

Ik deed een tijdje geleden al mee aan een swap. De Dochter en De Zoon werden enorm verwent, en ook voor mij was er een leuk kadootje bij! Hoewel het thema een mini swap was. Ik stuurde ook een swapkadootje op. Ik maakte een T-shirt voor een jongen van 4 die zot is van auto's (en een bijhorend zakje) en een pyama-zakje voor een meisje van 2. De mama is een draagdoekenmama, dus dat zakje werd vervaardigd uit draagdoekenstukjes van Didymos, sommige na een kleurbadje.


De Dochter werd nogmaals verwend bij een PIF kadootje van vicarno's mama.
En nadien was het natuurlijk tijd om zelf PIF-kadootjes te maken. Ik maakte sloefjes en een tasje voor pippelotje. Hopelijk zitten de sloefjes een beetje goed, want het (nep)leder was niet zo heel soepel als dat van de sloefjes van De Zoon.

Dinsdag ging ik nog naar het Leuvens stiksel waar very Vixi een demo gaf over stempels maken. De Zoon was de gelukkige om een demostempel te krijgen. Eerder won ik bij haar trouwens ook al een stempel.

2 kadootjes, tijd om eens iets terug te doen. Eigenlijk ben ik nog 2 PIF-kadootjes verschuldig, dus ik ga er meteen eentje maken voor Vicarno's mama (dan wordt de PIF eigenlijk een swap) en eentje voor Very Vixi, als dank voor al die schoon stempels...

2 opmerkingen:

Pippelotje zei

de schoentjes passen wel hoor, maar ze zijn inderdaad niet zo soepel en dus iets moeilijker aan te doen. maar ze worden wel gebruikt, als haar ander paar (waar ik trouwens ook paddestoeltjes op liet zetten, wist je dat?) weer eens onvindbaar blijkt ;-)
mag ik uw foto gebruiken voor een blogje erover?

mama saartje zei

natuurlijk...
Wat een toeval dat ik ook net paddestoeltjes koos!