dinsdag 2 november 2010

oktober= gedaan - november = jassenmaand!

oktober is achter de rug. Ik heb niet heel mijn lijstje afgewerkt, maar goed... Ik post binnenkort een overzichtje, met foto's.
Voor het boekentasje voor De Dochter, geef ik mezelf nog wat uitstel. Ze start pas maandag, en ze heeft ook nog een leuke rugzak met haar naam op voor de eerste dagen/weken. Maar het komt er zeker nog, beloofd!
De handtas voor mezelf is helaas nog niet klaar. Hoewel mijn oude echt wel scheuren vertoont, dus wordt ook zeker nog vervolgd. De sloefjes werden in veelvoud gemaakt, en de muts staat opgezet op de breinaalden. Ik haakte wel 2 mutsen en een sjaal voor de kindjes. Maar zoals gezegd: foto-overzicht volgt later.

In november staan op het programma: een jas voor mezelf (verplicht nummertje op de naailes), een jas voor De Dochter, en heb voor mezelf nog een prachtige jas gekocht in de kringloopwinkel, maar helaas een maatje XL. En hoewel er door de jaren wel wat kilo's zijn blijven hangen, is hij dus niet mijn maat. Dat vraagt nog héél wat verstel werk.

2 opmerkingen:

vrouwenhand zei

Ik doe ook nog mee met de Novemberjassenmaand, haha. Ik ben al wel ver met die van mezelf, ik hoop dat ik hem deze week af krijg.
Die voor mijn vriend wordt ook een groot project, een colbertje....mischien dat ik tussendoor nog wel een 'leuk' klein klusje doe.
Ik ben benieuwd naar je knutsels.
Groetjes!

mama saartje zei

ik moet eerlijk toegeven dat die van De Dochter en van mezelf al wel geknipt zijn, en deels in elkaar staan. Maar toch, af krijgen, dat is nog iets anders...