zondag 12 december 2010

over mutsen en beesten...

gisteren was het dan zover! Het weer was ons goedgezind. Geen regen, misschien had de wind wat stiller mogen zijn, maar in elk geval: de opkomst was massaal, de reacties heel lovend. Ik ben gelukkig. Mijn eerste marktje was een succes. Ik verkocht, op 3 na, al mijn beestige vriendjes, en de mutsjes gingen ook vlot weg. Ik kreeg enkele bestellingen, want wegens tijdsnood maakte ik enkel mutsen voor kindjes tot 4 jaar. Wat bleek: er zijn ook wel volwassenen die een mutsje willen, evenals enkele 10-jarigen. Die zullen dus deze weken van onder mijn machine rollen, in de gewenste kleuren.
Hier alvast enkele foto's van mijn kraampje, en mijn modelletjes.

8 opmerkingen:

vicarno's mama zei

Gefeliciteerd!!! Blij dat het zo'n succes was. (en geeft goede hoop voor mij volgende week)

Ta-ti zei

Wauw! echt super... het ziet er ook echt heel mooi uit.

R!TS zei

Fantastisch ,dat de verkoop geslaagd is,ik heb ook bij je kraampje gestaan ,maar durfde eigenlijk niet te zeggen dat ik regelmatig je blogje bekijk

mama saartje zei

nu herken ik je, aan je blogfoto. Ik denk dat er toen net wat vrienden 'in de weg' stonden? Je had iets moeten komen zeggen!
eneh: Ta-ti: je had moeten langskomen he, er was veel moois op de markt, en zo lekker dichtbij...

vicarno's mama zei

Hé trouwens,waar heb jij die 'hoofdjes' vandaan voor je mutsen op te zetten? Ik moet er ook ene paar halen en ik weet niet goed waar.

mama saartje zei

heb ze hier om de hoek het goedkoopste gevonden. Bij europetal. Ik heb er nu 2, maar als je wil kan je eentje overnemen...

Unknown zei

Sara,
wat leuk dat het allemaal zo goed verlopen is.
De mutsjes met de 'koptelefoon' vind ik kei-mega-cool (of ben ik daarmee ook alweer achter qua taal ;-)

Lila Lime zei

O wat gaaaaaf en een opsteker voor de toekomst!