woensdag 11 mei 2011

bloemen voor moeder

Ik kreeg zelf op zondag geen enkel kadootje, mijn kleine kapoenen konden niet wachten en gaven vrijdag hun zelfgemaakte spulletjes al aan mama. Maar zondag legde ik wel nog snel de laatste hand aan het kadootje dat ik aan mijn eigen mama wou geven. Het werd een grote handtas met bijpassende sleutelhanger. Ik keek wat mijn eigen noden zouden zijn voor een handtas en dat was: een apart zakje, en een clip om mijn sleutels aan te hangen, want in die grote handtas vindt toch niemand iets?!
Zo geschiedde, net op tijd afgewerkt, en vandaar ook de vreselijke foto's. Ik moet zelf zeggen: in het echt was ze mooier!
Oorspronkelijk plan was om nog een zonnebrilzakje bij te maken met een metalen portemonnee clip, maar god wat een vreselijke dingen zijn dat seg. Dus voorlopig nog niet afgewerkt...
het patroontje vind je hier


7 opmerkingen:

Hanne zei

Chique dings. Die twee stofjes lijken wel voor elkaar gemaakt te zijn. Welk patroontje gebruikte je?

Marina zei

Zou het kunnen dat dat dit patroontje ergens van het net komt, buiten je eigen leuke aanpassingen, als dit klop heb ik ze ook al twee keer gemaakt met korte oortjes en dikke zachte waté tussen de binnen en buitenvoering.
Het is een schoontje geworden en uiteraard vind ik dit een plezant model.

mama saartje zei

ik heb de link naar het patroontje even bijgevoegd.
Ik ga dit model nog wel eens maken. Makkelijk en snel klaar, maar toch een mooi resultaat!

Lila Lime zei

Gaaf zeg! Echt een knalstofje, toffe tas!

Marina zei

Yip, het is dit patroontje dat ik ook gemaakt heb en vond het ook een makkelijk en plezant om maken.

mama saartje zei

Bedankt, dat stofje was een tafelloper uit de blokker van chris janssens ;-) Speciaal gekocht om ooit een tas van te maken.

hotelmama zei

Hé, ik zie 'm nu pas bij jou maar heb ze ook net gemaakt, die tas. Ik vraag me af of ik de stukken niet in de verkeerde richting heb gebruikt want bij mij was die zo lang, niet mooi, ik heb er een stuk afgedaan. Zou weer net iets voor mij zijn om het om te draaien ^^