donderdag 30 juni 2011

bloemen voor de juf

maar dan ietsje anders....
De Dochter maakte een prachtig zon-zee-strand tafereel (hum) op de doos en binnenin kon de juf een omkeerbare strandtas vinden met nog wat zakjes voor klein geprul. Prettige vakantie juf Leen, en bedankt om van De Dochter haar eerste schooljaar een succes te maken!
zon zee strand (met wat verbeelding) ?
kadootje voor de juf
strandtas en enkel ritszakjes
strandtas

11 opmerkingen:

elisanna zei

De strandtas heeft dan blijkbaar toch andere stofjes gekregen dan eerst voorzien;), maar ik vind deze combinatie echt heel geslaagd! Zomers en vrolijk, ik zou er zo mee naar het strand gaan!

mama saartje zei

ja, ik stond dan toch in de stoffenwinkel... de andere tas ga ik nog afwerken en weggeven...

Judith zei

Oh, wat mooi! En wat een leuk model tas ook!!

Maaike zei

Tsjongejonge, ik ga mezelf omscholen en wordt dan juf in Belgie!
Maar mijn zusje is ook een soort juf (alleen dan van baby's en peuters) en die krijgt nooit zoiets moois van de mama's. Dus wilde ik iets voor haar maken maar wist niet wat. Nu wel!!! Echter heb ik 1 probleempje; waar heb je dat leuke patroon vandaan??

mama saartje zei

ik nam als basis de reversible bag van very purple person, vergrootte die (een 140% ongeveer) en liet de linten achterwegen, en maakte een eigen versie...

Maaike zei

Ah slim! En als ik nu goed heb bestudeerd, dan heb je niet zoals VPP, de hele tas ineens gemaakt, maar eerst de tas en los de linten, en die daarna aan elkaar gestikt (op een creatieve wijze)?? Want ook al is het een hele leuke, die reversible, ik vind de jouwe mooier!

mama saartje zei

inderdaad. Ik maakte de tas apart, en dan linten toestikken tot aan de onderste blaadjes. Dan wordt het moeilijker, want je kan een enkele laag stof moeilijk in die vorm stikken. Dus ik knipte telkens nog een extra blaadje, stikte dat er op, keren en dan die 2 flapjes binnen en buitenkant op de tas stikken. -als je begrijpt wat ik bedoel-

Petit karo zei

Heel schoon! Ik ben ook meer fan van deze stoffencombinatie, erg geslaagd!

Katja (@Yane) zei

Heel leuk! En die verpakking: SUPER!

Marina zei

Daar kan je je vakantie of de solden nu eens vrolijk mee beginnen!

Maaike zei

Hoi mama Saartje! Volgens mij snap ik het. Zodra ik stof heb (is hier niet te vinden; moet ik mijn mama vragen of ze stof koopt en dat opstuurt) ga ik beginnen, en als ik er dan nog niet uitkom, trek ik bij je aan de bel, is dat goed??