maandag 29 oktober 2012

KCWC (2)

Je zal misschien denken: hoe zat dat met die Kids clothes week challenge? Ik liet alleen nog maar een rokje zien...
Wel, ik heb maar 2 zaken afgewerkt gekregen. Het eerste, dat hemd dat al geknipt was, daar heb ik uiteindelijk véél tijd ingestopt. De kraag kwam niet overeen eens de sluitbies er op stond, de mouwen pasten echt niet in de armsopeningen, en dan bedoel ik ECHT niet he?! Ik legde dus plooitjes bovenaan in de mouwen, en kortte de staander in. Daarna bleef het hemdje liggen om mee te nemen naar de naailes. Alwaar er een superbernina staat, die na 1 knoopsgat onthoud welke maat dat had, en automatisch de volgende 6 ook zo maakt :-D Woensdagavond werd dus de laatste hand gelegd aan het hemd, en zaterdag kon De Zoon het eindelijk aan!

Zijn echte verjaardagskado had hij vorige week al gekregen. Toen reden we met het gezin naar de efteling voor een extra lang dagje (het was geopend tot 20u) plezier, magie en sprookjes, en euh, een grote drakenknuffel...
Maar omdat ik hem toch nog graag een kado wou geven (bedacht ik me vrijdagavond), maakte ik voor hem een pop.
Wegens tijdsgebrek werd het een pop met vaste kleedjes aan.
De Zoon was er meteen weg van, en doopte hem: Manneke
Het is ne stille, da Manneke ;-)

6 opmerkingen:

MaMarleen zei

super schoon, alle twee!!!!

Berbe zei

En wat ziet mijn oog? Draagt Manneke een Jacobbroek? :-)

JoChapeau zei

Wat mooi !

Katrientje vanalles zei

super!!, de zoontjes van ons hebben ionderdaat wel wat weg van elkaar. en blijkbaar alletwee even gelukkig met hemd en poppje dat erbij past. :-)

Mammabelle zei

Leuk om te zien met hoeveel enthousiasme de zoon de taart in ontvangst neemt!!! Een dikke proficiat voor hem, maar natuurlijk ook voor jou. En ik vind dat precies een heel schoon hemdje (idem dito pop). Zo een leuk stofje! Want zeg nu eerlijk niet alle stofjes zijn even geschikt, hé?

With love - by Eva zei

EN manneke past perfect bij zijn "papa" :)